• |
  • |
Kérjen díjmentes felmérést és árajánlatot!
+36 70 423 0662 / info@purmester.hu
Díjmentes árajánlat
Családi házak szigetelése az otthonfelújítási támogatás igénybevételével!
Főoldal / Szolgáltatásaink / Gabonatárolók, magtárak szigetelése

Gabonatárolók, magtárak szigetelése

Gabonatárolók, magtárak purhabos hő és vízszigetelését vállaljuk gyorsan és kiváló minőségben, az ország minden településén. Dőljön hátra, amíg mi elvégezzük a munkát és élvezze az előnyöket:

Gabonatárolók, magtárak purhab szigetelésének technológiai háttere

A leggyakrabban előforduló problémát a nedvesség okozza ezeknél az épületeknél, mivel óriási károkat eredményezhet, ha a gabonát, illetve az állatok etetésére szánt takarmányt víz éri. Szintén problémát okozhat még a páralecsapódás, ami szintén komoly veszélyt jelent a gabonára.

Ezeken az épületeken többnyire régi tetőszerkezet található, amely az idő elteltével és a karbantartás hiányában sajnos nem nyújt megfelelő szigetelést a csapadékvíz ellen. A tetőszerkezet hiányosságait, valamint tökéletlenségét, a zárt cellás purhab minden téren maximálisan kiegészíti, kijavítja azt.

A purhab szigetelés alkalmazásával egy olyan egybefüggő, homogén, vízzáró felületet hozunk létre, mely a szerkezet felújítása nélkül újabb 10-15 évre megoldja a szerkezet hő-és vízszigetelését. A hőszigetelési tulajdonságának köszönhetően optimalizálja a hőmérsékletet, ezáltal megszünteti a páralecsapódást. A pur technológia alkalmazása egészségre ártalmatlan valamint ellenáll a penészedésnek.

Az eljárás elterjedt és kiváló megoldás ipari és mezőgazdasági telephelyek épületeinek szigetelésekor, magtárak, silók és állatartó épületek állagmegóvására is alkalmas.

Felhasznált anyag tulajdonságai

habsűrűség 35kg/m3
nyomószilárdság 150K.Pa
hővezetési együttható 0.023W/mK
tűzvédelmi besorolás B2-es ÖNKIOLTÓ

Érdeklik a gabonatárolók, magtárak, takarmánytárolók szigetelés árai?

Kérje árajánlatunkat kötelezettség nélkül.

A munka jellege:

Szigetelendő felület:
m2
Tervezett időpont:


Ajánlatot kérek

Ossza meg másokkal