• |
  • |
Kérjen díjmentes felmérést és árajánlatot!
+36 70 423 0662 / info@purmester.hu
Díjmentes árajánlat
Családi házak szigetelése az otthonfelújítási támogatás igénybevételével!
Főoldal / Szolgáltatásaink / Tartályok, pufferek szigetelése

Tartályok, pufferek szigetelése

Tartályok, pufferek purhabos hő és vízszigetelését vállaljuk gyorsan és kiváló minőségben, az ország minden településén. Dőljön hátra, amíg mi elvégezzük a munkát és élvezze az előnyöket:

Tartályok, pufferek szigetelésének technológiája

Ezeken a nem sík felületeken a tökéletes hőszigetelő rendszer kialakítása más technológiával szinte kivitelezhetetlen lenne, mind tartósságilag, mind minőségileg. A purhabbal történő szigetelés esetén lehet szó csővezetékről vagy tartályokról, teljesen egybefüggő hő- és vízszigetelő réteget tudunk létrehozni.

Termálvizes csővezetékek szigetelésekor minimálisra csökkenti a hőveszteséget, ezáltal komoly energiamegtakarítást eredményez. Mivel egy olyan tökéletes szigetelésről van szó, amely alkalmazásánál minden ponton tapad a szigetelendő felülethez, így egy komoly korrózióvédelmet is biztosít a felület számára. Emellett egyszerűen, gyorsan és olcsón kivitelezhető.

A különféle tartályok, csővezetékek és pufferek mellett hagyományos és új építésű silók szigetelésével is foglalkozunk. Állattartó telepek és egyéb mezőgazdasági létesítmények szórt purhab szigetelését is vállaljuk.

Felhasznált anyag tulajdonságai

habsűrűség 35kg/m3
nyomószilárdság 150K.Pa
hővezetési együttható 0.023W/mK
tűzvédelmi besorolás B2-es ÖNKIOLTÓ

Érdeklik a tartályok, pufferek, csővezetékek szigetelésének árai?

Kérje árajánlatunkat kötelezettség nélkül.

A munka jellege:

Szigetelendő felület:
m2
Tervezett időpont:


Ajánlatot kérek

Ossza meg másokkal