• |
  • |
Kérjen díjmentes felmérést és árajánlatot!
+36 70 423 0662 / info@purmester.hu
Díjmentes árajánlat
Családi házak szigetelése az otthonfelújítási támogatás igénybevételével!

Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy cégünk a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül támogatásban részesül.

Kedvezményezett neve: PurMester Kft.

A Projekt címe: Eszközbeszerzés a Purmester Kft.-nél

A projekt azonosítószáma: GINOP-2.1.8-17-2018-02689

A szerződött támogatás összege: 16 277 580 Ft

A támogatás mértéke: 50%

A Projekt befejezésének dátuma: 2018.12.04.

A projekt tartalmának bemutatása:

Jelen pályázat keretében, olyan hatékony, innovatív jellegű gépek beszerezését valósítottuk meg, melyekkel az Purmester Kft. növekvő megrendeléseket magasabb színvonalon, gyorsabban tudja ellátni. A jelenlegi tevékenységéhez kapcsolódóan többféle szolgáltatás nyújtására lesz képes, hatékonyabb munkavégzés várható, illetve jelentős mértékben javított termelési módszer alkalmazása jön létre. A projekt keretében beszerzett gépek: 1db HTC 950 RX padlócsiszoló -és polírozógép, 1db HTC Duratiq T5 padlócsiszoló -és polírozógép, 1 db GALESKI TORNADO 125 MAXI VARIO Kézi csiszoló, 1 db HTC 270 EG egytárcsás szélcsiszoló -és polírozógép.

EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSBÓL ESZKÖZBESZERZÉS VALÓSULT MEG a PURMESTER KFT-nél.

A PurMester Korlátolt Felelősségű Társaság 5,12 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a GINOP-1.2.2-15 kódjelű, Mikro-kis és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása című pályázati kiírás keretében. A projekt megvalósítása a vállalkozás termelői kapacitásának növekedését eredményezte. A Projekt az Európai Unió, az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam finanszírozásában valósult meg.

A beruházás keretében egy korszerűbb és jobb teljesítményű gép került beszerzésre, mellyel a vállalkozás nagyobb beruházások megvalósítását tudja vállalni. A projekt közvetlen célja a vállalkozás versenyképességének növelése, kapacitásának emelése és a piaci elvárásoknak való maradéktalan megfelelés. Az eszköztár korszerűsítésével a cég fel tudja venni a versenyt a nagyobb vállalkozásokkal szemben, piaci részesedését növelheti és hosszú távú céljaként exportbevételt eredményezhet.

A projekt a PurMester Kft. 5946 Békéssámson, Széchenyi utca 135. sz. alatti székhelyén valósult meg. A beruházás keretében a vállalkozás eszköztára 1 db Graco Reactor A-25 komplett szóró rendszerrel és annak tartozékaival bővült, mely nagyobb megrendeléseket, és ezáltal árbevétel növekedést eredményez. A 10.233.000,- Ft + Áfa összegű eszköz 50 %-os támogatási intenzitással került beszerzésre. A várható megbízások növekedése és kapacitásbővítés okán a vállalkozás humán erősforrásának növelése is szükségessé vált, így egy fő munkavállaló felvételére került sor, ezzel is hozzájárulva a munkanélküliség arányának csökkentéséhez.

A gép 2015 decemberében, a tartozékok pedig 2016 júniusában kerültek átadás-átvételre, üzembe helyezve 2016. június 08-án lettek.

További információ:
Sajtóreferens: Setény Mihály ügyvezető
Telefonszám: +36 70 423 0662
E-mail: [email protected]
Honlap: http://purmester.hu

Érdeklik a purhab szigetelés árai?

Kérje árajánlatunkat kötelezettség nélkül.

A munka jellege:

Szigetelendő felület:
m2
Tervezett időpont:


Ajánlatot kérek

Ossza meg másokkal