• |
  • |
Kérjen díjmentes felmérést és árajánlatot!
+36 70 423 0662 / info@purmester.hu
Díjmentes árajánlat
Főoldal / Szolgáltatásaink / Siló szigetelés

Siló szigetelés

Régi és új építésű silók professzionális purhabos hő és vízszigetelését vállaljuk gyorsan és kiváló minőségben, az ország minden településén. Dőljön hátra, amíg mi elvégezzük a munkát és élvezze az előnyöket.

Miért indokolt a silók szigetelése?

A poliuterán szigetelés rendkívül nagy hatásfokkal rendelkezik más, hasonló árkategóriájú szigetelőanyagokhoz képest, ezért felhasználása kitűnő megoldás lehet a silók víz- és hőszigetelésére.

A silóban való tároláskor kifejezetten ügyelni kell a levegő páratartalmára és állandó hőmérsékletére, a termény minőségének megóvása érdekében, ugyanis jelentős hőmérséklet-ingadozás hatására a tárolt termék könnyen megromolhat. Ez hatalmas anyagi kárral jár, ami hosszabb távon is komoly jövedelemkiesést okozhat a tulajdonosnak.

A megfelelő szigetelés hiánya nemcsak a termény, hanem a silók állagának romlásához vezethet. Ezzel csökken az élettartama, többszöri felújítást igényelhet, így jelentős költségeket generál majd később is.

Tipikus probléma még a csapadék, az ebből származó vízmennyiség is rongálhatja a rosszul szigetelt silókat. A beázásokat pedig minden esetben a pénztárcánk bánja majd.

Előzze meg az anyagi károkat

A szórt purhab szigetelés kitűnő megoldást jelent a fenti problémák megelőzésére. A szigetelőanyag kitűnően véd a beázások ellen, és nemcsak a falak penészesedését akadályozza meg, hanem a hőmérsékletet is egyenletesen oszlatja el a tárolóban.

Ha a jó minőségű szigetelés árát összevetjük azzal, mennyivel csökkenti a silók élettartamát és hatékonyságát a szigetelés hiánya, feketén-fehéren kimutatható, nem érdemes megspórolni ezt a folyamatot.

Mezőgazdasági telepek és más mezőgazdasági létesítmények szigeteléséhez is kérje árajánlatunkat!

Felhasznált anyag tulajdonságai

habsűrűség 35kg/m3
nyomószilárdság 150K.Pa
hővezetési együttható 0.023W/mK
tűzvédelmi besorolás B2-es ÖNKIOLTÓ

Érdeklik a purhab szigetelés árai?

Kérje árajánlatunkat kötelezettség nélkül.

A munka jellege:

Szigetelendő felület:
m2
Tervezett időpont:


Ajánlatot kérek

Ossza meg másokkal