• SZOLGÁLTATÁSAINK

  • SZOLGÁLTATÁSAINK

Mezőgazdasági telep szigetelés

Zárt- és nyitott cellás purhab hő és vízszigetelést végzünk mezőgazdasági telepeken az ország egész területén. Ne kockáztasson, dőljön hátra, amíg mi elvégezzük a munkát!

Felhasznált anyag tulajdonságai

  • habsűrűség: 35kg/m3

  • nyomószilárdság: 150K.Pa

  • hővezetési együttható: 0.023W/mK

  • tűzvédelmi besorolás: B2-es ÖNKIOLTÓ

Szigetel most vagy bánkódik utólag?

A mezőgazdasági telepek épületei kifejezetten igénylik a megfelelő védelmet beázások, hőingadozások ellen. A hazai viszonyokra ez különösen igaz, hiszen jellemző, hogy nagyon sok régi építésű siló, magtár és egyéb épület van használatban, de az újabb építésűeknél is gyakori, hogy elég rossz állapotban vannak.

Az ilyen jellegű épületek szigetelésének hiánya hatalmas anyagi károkhoz vezethet. Megsínyli az állatállomány is a rossz hőmérsékleti viszonyokat, de az épületekben tárolt terményben vagy műszaki berendezésekben is brutális károk keletkezhetnek. Ha nincsenek az épületek szigetelve, azt legcélszerűbb zártcellás purhabbal pótolni.

Ezáltal a közvetlen anyagi károk mellett hosszú távú problémák veszélye is csökkenthető. A leromló állagú épületek az egész telep működését negatívan befolyásolják, csökkentik a hatékonyságát. Mint az élet egyéb területein, itt is sokkal egyszerűbb és pénztárca kímélőbb megelőzni a bajokat, mint utólag megpróbálni kezelni azokat.

A purhab megoldja!

Már egy vékony réteg felhelyezésével is kifogástalan beázás elleni védelmet és hőmegtartást érhetünk el, ellentétben a hagyományos szigetelőanyagokkal szemben. Biztosítja az optimális hőmérsékletet és szellőzést, ráadásul nem igényel költséges és szakértelmet kívánó karbantartást, tisztítást.

A purhab szigetelés 10-15 évig őrzi meg eredeti minőségét, így az épület állagát is. Kitűnő fűtő-hűtő rendszerként üzemel, ráadásul megfelelő szakértelem mellett relatíve könnyen és gyorsan lehet felvinni szinte minden felületre. Ez fontos tényező, a szigetelési folyamat nem okoz hosszú ideig tartó fennakadást a mezőgazdasági telepek életében.

Cégünk foglalkozik állattartó telepek, silók, magtárak szigetelésével is. Bővebb információért hívjon bennünket vagy kérjen árajánlatot!

INGYENES ÁRAJÁNLATKÉRÉS!

Felkeltettük érdeklődését? Érdeklik a szigetelés árai? Kérje ajánlatunkat, mindenféle kötelezettség nélkül!

Írjon nekünk!