• SZOLGÁLTATÁSAINK

  • SZOLGÁLTATÁSAINK

Tetőtér szigetelés

Tetőtér szigetelésben gondolkodik? Szeretné, hogy a hő ne távozzon a tetőn és a tetőtéren keresztül? Akkor bízza ránk a munkát, amit mi gyorsan és magas minőségben végzünk el.

Mit érdemes tudni a technológiai háttérről?

A tetőterek szigetelésére az egyik legjobb anyag kétségkívül a purhab, hiszen nemcsak télen, hanem nyáron is védelmet nyújt az ingatlan számára. A tetőtérben nyáron hatalmas forróság uralkodhat, amit csak a drága klíma használattal tudunk valamelyest enyhíteni. Amennyiben azonban a tetőteret purhabbal fújjuk be, akkor az alsó és a felső szintek közötti eltérés maximum 2 fok.

A legtöbb régebbi épület esetében a szigetelés régi és szálas anyagokkal lett megoldva, ami idővel igen sok problémát okozhat. Az idő előrehaladtával összezsugorodik, ráadásul ebben az esetben a páralecsapódással is meg kell küzdeni. Innentől fogva már nem nagyon tudja ellátni a funkcióját sem. Biztosan jön a penészesedés és a gombásodás, ami további gondokat okozhat.

A megoldás tehát a purhabos szigetelés, amely teljes mértékben kiiktatja a hőhidakat, az anyag minden apró résbe és helyre bejuthat, amire más anyag nem képes. A zárt cellás megoldás azonban tökéletesen tapad a cserépre és a párazáró fóliára egyaránt. A szórásnak köszönhetően egy olyan homogén felület keletkezik, ami még a tetőszerkezetet is megerősíti. Ha azonban a tetőtér már be lett építve korábban, ott a cserép leszedésével tudjuk megoldani a feladatot. Ez azonban nem akadályozza meg a purhabbal történő munkavégzést.

Milyen előnyei vannak a tetőtér szigetelésének?

  • Évszakok közötti komfort: a szigetelt tetőtér nyáron sokkal hűvösebb, télen pedig jóval melegebb, ezáltal hatékonyan növeli a lakók kényelmét.
  • Víz- és hőszigetelő képesség: a poliuretán hab remek vízzáró, emellett hőszigetelő tulajdonságai sem utolsóak. Hatékonyan csökkenthető vele a hőveszteség, ez pedig energia és pénz megtakarítást jelent a család számára.
  • Gyors munka: míg a legtöbb esetben egy ilyen beruházás nemcsak sok pénz, de rengeteg időt igénybe vesz, addig mi ennél sokkal gyorsabban végzünk a feladattal. Nem kell sokat várni, hiszen a purhab pillanatok alatt megszilárdul, így szinte azonnal lépésállóvá válik.
  • Minőségi anyag: a poliuretán hab egységesen tölti ki a tetőtér terét, nem hagy hézagot, vagy éppen hőhidat maga után.
  • Páradiffúzió gátlás, penészállóság: az anyag remekül ellenáll a páradiffúziónak, ezzel pedig megakadályozza a páralecsapódást a tetőtérben.
  • Ártalmatlan: a megfelelően kifújt purhab nem bocsát ki magából káros anyagokat a levegőbe, így az egészségre teljesen ártalmatlan.

Egy 8 cm vastag szigetelés már olyan mértékű megtakarítást tesz lehetővé a család számára, aminek köszönhetően a beruházás költségei viszonylag rövid idő alatt megtérülhetnek.

INGYENES ÁRAJÁNLATKÉRÉS!

Felkeltettük érdeklődését? Érdeklik a szigetelés árai? Kérje ajánlatunkat, mindenféle kötelezettség nélkül!

Írjon nekünk!