• |
  • |
Kérjen díjmentes felmérést és árajánlatot!
+36 70 423 0662 / info@purmester.hu
Díjmentes árajánlat
Családi házak szigetelése az otthonfelújítási támogatás igénybevételével!
Főoldal / Szolgáltatásaink / Tetőtér szigetelés

Tetőtér szigetelés


Ha a tetőtér purhab szigetelésére van szüksége gyorsan és magas minőségben, bízza ránk magát. Dőljön hátra, míg elvégezzük a munkát és élvezze az előnyöket:

Egy 8 cm vastag purhabszigetelés olyan megtakarítást eredményez, amely a beruházás költségeit rövid időn belül megtéríti.

A tetőtér szigetelés technológiai háttere

A tetőterek tökéletes szigetelésére a purhab a legmegfelelőbb szigetelőanyag, mivel nemcsak télen a hideg hónapokban, hanem a nyári melegben is tökéletes védelmet nyújt otthonának . A nyári forróság sokszor rendkívüli mértékben képes felmelegíteni a tetőszerkezetet, amit csak költséges klímahasználattal lehet valamelyest optimalizálni.

Bizonyított tény, hogy a purhabbal szigetelt házaknál az alsó és felső szintek között maximum 2 fok eltérés tapasztalható. Sajnos a legtöbb ingatlan szigetelése a régi, szálas szigetelőanyaggal van megoldva, ami rengeteg problémához vezethet. Csak egy pár dolgot említsünk a sokból: az idő múlásával saját súlyától szépen lassan összeesik, nem is beszélve arról, ha páralecsapódás keletkezik, akkor ez a folyamat felgyorsul és attól kezdve minimális hőszigetelési funkciót tölt be. Emellett muszáj megemlíteni a penészesedést és gombásodást.

Csak a purhabszigetelés biztosít olyan megoldást, amely kiiktatja a szerkezetben lévő hőhidakat, illetve olyan helyekre is bejut az anyag, ami más szigeteléssel megoldhatatlan lenne. A zártcellás szórt poliuretán hab tökéletes tapadása révén lehetővé teszi a közvetlen a cserépre, illetve a párazáró fóliára történő fújást. A szórásos eljárásnak köszönhetően egy olyan homogén felületet kapunk, amely statikailag is megerősíti a tetőszerkezetet. Amennyiben a tetőtér már be van építve, ott csak a cserép leszedésével lehetséges a szórt poliuretán hab alkalmazása.

Felhasznált anyag tulajdonságai

habsűrűség 35kg/m3
nyomószilárdság 150K.Pa
hővezetési együttható 0.023W/mK
tűzvédelmi besorolás B2-es ÖNKIOLTÓ

Érdeklik a tetőtér szigetelés árak?

Kérje árajánlatunkat kötelezettség nélkül.

A munka jellege:

Szigetelendő felület:
m2
Tervezett időpont:


Ajánlatot kérek

Ossza meg másokkal