• |
  • |
Kérjen díjmentes felmérést és árajánlatot!
+36 70 423 0662 / info@purmester.hu
Díjmentes árajánlat
Családi házak szigetelése az otthonfelújítási támogatás igénybevételével!
Főoldal/Nyitott cellás szigetelés

A nyitott cellás poliuretán hőszigetelő hab

A nyitott cellás szórt poliuretán hab a legtökéletesebb szigetelési forma, köszönhető mindez annak, hogy ellentétben a régi, elavult szigetelési formákkal, képes megakadályozni a hőveszteség nagy részét. Hosszú távon rengeteg energia megtakarítható vele, ebből kifolyólag egy kiváló befektetésnek is minősül, ami rövid időn belül megtérül.

A régi szigetelési formák alkalmazásával szinte kivitelezhetetlen az illesztési-, a toldási pontok, valamint a rések megszüntetése. A szálas szigetelések, a felhelyezéstől számítva, pár év elteltével lassan összeesnek, elmozdulnak illetve lecsúsznak és ennek a folyamatnak az eredményeként kialakulnak a mindenki számára ismert hőhidak.

Ezzel szemben a szórt poliuertán hab egy helyszínen gyártott szigetelési forma, amely hatékonysága semmi máshoz nem hasonlítható. Sem illesztés, sem toldás nem található rajta, bedagad a legkisebb problémás helyre is. Még a polisztirol, hungarocell szigeteléseket sem lehet úgy kialakítani, hogy ne legyenek a táblák közt apró hézagok, ahol a későbbiekben a meleg levegő távozni tudna. Ezek a problémák kizárólag a helyszíni gyártással orvosolhatók.

A nyitott cellás poliuretán hab két vegyi komponens keveredéséből jön létre, mely egy speciális gép segítségével kerül felhordásra a szigetelendő felületre. A vegyi reakcióidő felettébb rövid, aminek eredményeképpen pár másodperc elteltével, kihabosodik, így elnyeri végső formáját. Rendkívüli tapadásának köszönhetően bármilyen felületre (betonra, fára, fémre vagy akár közvetlenül a párazáró fóliára is) felhordható. A kihabosodott purhab tökéletesen elzárja a légmozgás útját.Az intelligens hőszigetelő rendszer EGYEDI tulajdonságaiA NYITOTT CELLÁS POLIURETÁN HAB TECHNIKAI ADATAI

Érdeklik a nyitott cellás szigetelés árak?

Kérje árajánlatunkat kötelezettség nélkül.

A munka jellege:

Szigetelendő felület:
m2
Tervezett időpont:


Ajánlatot kérek

Ossza meg másokkal