• |
  • |
Kérjen díjmentes felmérést és árajánlatot!
+36 70 423 0662 / info@purmester.hu
Díjmentes árajánlat
Családi házak szigetelése az otthonfelújítási támogatás igénybevételével!
Főoldal / Szolgáltatásaink / Csarnokszigetelés

Csarnokszigetelés

Ha a purhabbal kivitelezett csarnok szigetelésre van szüksége gyorsan és magas minőségben, bízza ránk magát. Dőljön hátra, amíg mi elvégezzük a munkát és élvezze az előnyöket:

A csarnok szigetelés technológiájáról

A szórt poliuretán hab gyakorlatilag e téren a legkeresettebb szigetelőanyag, mivel a felület nagyságából adódóan más szigetelési forma rendkívül nehezen alkalmazható és költséges lenne. Lehet szó új épületről vagy régi csarnokról, a purhab szigetelés tökéletes megoldás, bármelyik esetben.

E szigetelési technológiával egyszerre megoldható az épület hő- és vízszigetelése is. Megszűnik a páralecsapódás, valamint megszűnnek a tetőszerkezet illesztési pontjainál és a rögzítő csavaroknál történő beázások. A létrehozott szigetelés egy olyan teljesen egybefüggő felületet alkot, amely minden csavarozást, rögzít ő pontot, valamint a tető kisebb hibáit is kiküszöböli, illetve meg is szünteti azokat.

A szigetelés eredményeként optimalizálódik a hőmérséklet, megszűnnek a beázások valamint a szerkezet stabilitása is komoly mértékben megnő. A purhab csekély súlyának köszönhetően minimálisan terheli a tetőszerkezetet.

Felhasznált anyag tulajdonságai

habsűrűség 55kg/m3
nyomószilárdság 200K.Pa
hővezetési együttható 0.024W/mK
tűzvédelmi besorolás B2-es ÖNKIOLTÓ

Érdeklik a csarnokszigetelés árak?

Kérje árajánlatunkat kötelezettség nélkül.

A munka jellege:

Szigetelendő felület:
m2
Tervezett időpont:


Ajánlatot kérek

Ossza meg másokkal