• |
  • |
Kérjen díjmentes felmérést és árajánlatot!
+36 70 423 0662 / info@purmester.hu
Díjmentes árajánlat
Családi házak szigetelése az otthonfelújítási támogatás igénybevételével!
Főoldal / Szolgáltatásaink / Állattartó telepek szigetelése

Állattartó telepek szigetelése

Állattartó telepek purhabos szigetelését vállaljuk gyorsan és kiváló minőségben, az ország minden településén. Dőljön hátra, amíg mi elvégezzük a munkát és élvezze az előnyöket:

Tudnivalók állattartó telepek szigeteléséről

A szórt purhab szigetelések legfőbb területe a mezőgazdasági, állattartó telepek, utólagos hő- és csapadékvíz elleni szigetelése. Általában erre a célra régi szerkezetű épületeket alakítanak át. A megfelelő hőmérséklet jelentős bevétel-növekedést eredményez a sertéstenyésztésben és baromfi nevelésben.

A purhab segítségével megoldható a nagymértékű hőingadozás, ami kedvezően hat az állatok fejlődésére. A hőszigetelés mellett fontos a megfelelő higiénia is. A poliuretán szigetelés az építmények belső felületén kerül felszórásra, ami egy teljesen egybefüggő légtömör vízálló felületet alkot.

A szigetelés nagy keménységű, így nagynyomású tisztítóval is tisztítható anélkül, hogy a felület megsérülne és a baktériumok a szigetelés mögé kerülnének. A poliuretán habnak vegyi ellenállósága is van és a penészesedés sem jelentkezik. Megszűnik a belső páralecsapódás, csöpögés, valamint a penészképződés.

Állattartó telepek mellett egyéb mezőgazdasági létesítmények szórt purhab szigetelését is vállaljuk, például silók, tartályok és gabonatárolók, magtárak, stb.

Felhasznált anyag tulajdonságai

habsűrűség 35kg/m3
nyomószilárdság 150K.Pa
hővezetési együttható 0.023W/mK
tűzvédelmi besorolás B2-es ÖNKIOLTÓ

Érdeklik az állattartó telepek szigetelés árai?

Kérje árajánlatunkat kötelezettség nélkül.

A munka jellege:

Szigetelendő felület:
m2
Tervezett időpont:


Ajánlatot kérek

Ossza meg másokkal