• |
  • |
Kérjen díjmentes felmérést és árajánlatot!
+36 70 423 0662 / info@purmester.hu
Díjmentes árajánlat
Családi házak szigetelése az otthonfelújítási támogatás igénybevételével!
Főoldal / Szolgáltatásaink / Födém szigetelés

Födém szigetelés


Ha födém purhab szigetelésére van szüksége gyorsan és magas minőségben, bízza ránk magát. Dőljön hátra, míg elvégezzük a munkát és élvezze az előnyöket:

Eljárásunkkal utólagosan is hatékony módon szigetelhetőek a következő födémtípusok:

A födém szigetelés technológiai háttere

Bizonyítottan a hőveszteség 70%-a a födémen vagy a mennyezeten távozik, 30% az oldalfalakon vagy a homlokzaton keresztül. Ezért célszerű a födémet ellátni egy erősebb, jobb minőségű szigeteléssel, így rengeteg energiát takaríthatunk meg.

A padlástérben vagy a födémen a szórt poliuretán habbal egy olyan lépésálló felületet hozhatunk létre, mely kiváló hőszigetelése mellett tökéletes vízzáró réteggel is rendelkezik. Ez akkor válik fontossá, ha nem egy új építésű ingatlanról van szó, hanem egy régi épületről, melynek a födémszigetelését az akkori régi megoldással szigetelték, pl.: salak vagy sarazott födém.

Ezeknél rendszerint problémákat okozhatnak a véletlenszerű beázások illetve a porhó, mely a gyenge szigetelésnek köszönhetően gyors elolvadás után komoly gondokhoz vezethet . A purhab szigetelés használatával ezek a problémák teljesen kiküszöbölhetők, mivel egy olyan egybefüggő homogén felületet kapunk, amely mindenféle szigetelési hiányosságoktól mentes, kizárja a hőhidak kialakulását.

Nagy előnye más szigetelőanyagokhoz képest, hogy semmilyen rágcsáló nem bántja a habot, nem rágja össze, nem készít benne járatokat, mint pl. a hungarocell szigetelésben. A technológia alkalmazásával rendkívül egyszerűen és gyorsan szigetelhet, a purhab a kifújást követően 6-7 másodperc alatt járható felületté szilárdul. A kemény purhabnak köszönhetően bármit elhelyezhetünk rajta.

Felhasznált anyag tulajdonságai

habsűrűség 35kg/m3
nyomószilárdság 150K.Pa
hővezetési együttható 0.023W/mK
tűzvédelmi besorolás B2-es ÖNKIOLTÓ

Érdeklik a födém szigetelés árak?

Kérje árajánlatunkat kötelezettség nélkül.

A munka jellege:

Szigetelendő felület:
m2
Tervezett időpont:


Ajánlatot kérek

Ossza meg másokkal