• |
  • |
Kérjen díjmentes felmérést és árajánlatot!
+36 70 423 0662 / info@purmester.hu
Díjmentes árajánlat
Családi házak szigetelése az otthonfelújítási támogatás igénybevételével!
Főoldal / Szolgáltatásaink / Pince szigetelés

Pince szigetelés

Ha a pincéje purhab szigetelésére van szüksége gyorsan és magas minőségben, bízza ránk magát. Dőljön hátra, míg elvégezzük a munkát és élvezze az előnyöket:

A pincék purhab szigetelésének technológiai háttere

A pincék szigetelését sokan figyelmen kívül hagyják, ami jelentős fűtésszámla többletet eredményez. A nem megfelelő szigetelés további problémákat idéz elő:

Talán azért is maradt ki oly’ sok épület szigetelésénél, mert eddig nem állt rendelkezésünkre a megfelelő technológia ezeknek a bonyolult íveknek a szigetelésére.

A purhabbal páratlan tapadási képessége révén egyszerűen alakíthatunk ki a pince mennyezetén egy tökéletes párazáró szigetelést. Bármiféle felület javítása feleslegessé válik, mivel a purhabbal történő szigetelésekor orvosolni lehet azt.

A pinceszigetelés után már nem képes a padló nagymértékben hideget sugározni a fűtött lakótérbe, amit eddig csak egy vastag szőnyeggel lehetett mérsékelni. Fontos megemlíteni, hogy csak száraz felületen van a habnak tökéletes tapadása, mivel a vízzel reakcióba lép. Az utólagos vízszigetelés kialakításakor ezt is figyelembe kell venni.

Felhasznált anyag tulajdonságai

habsűrűség 35kg/m3
nyomószilárdság 150K.Pa
hővezetési együttható 0.023W/mK
tűzvédelmi besorolás B2-es ÖNKIOLTÓ

Érdeklik a pince szigetelés árak?

Kérje árajánlatunkat kötelezettség nélkül.

A munka jellege:

Szigetelendő felület:
m2
Tervezett időpont:


Ajánlatot kérek

Ossza meg másokkal