• |
  • |
Kérjen díjmentes felmérést és árajánlatot!
+36 70 423 0662 / info@purmester.hu
Díjmentes árajánlat
Családi házak szigetelése az otthonfelújítási támogatás igénybevételével!
Főoldal / Szolgáltatásaink / Raktárszigetelés

Raktárszigetelés

Ha purhabos raktárszigetelésre van szüksége gyorsan és kiváló minőségben, bízza ránk magát. Dőljön hátra, amíg mi elvégezzük a munkát és élvezze az előnyöket:

Tudnivalók a raktárszigetelésről

A raktárak fontos szerepet töltenek be, legyen szó készáru raktárról vagy éppen nyersanyag tárolásáról. Mind a kettőnél elengedhetetlen feladat az áruk minőségmegőrzése. Szükséges egy olyan raktárhelyiséget kialakítanunk, amiben optimális hőmérsékletet tudunk biztosítani, akár fűtéssel is. Valamint fontos szempont, hogy a nedvességtől védett legyen a raktárépületünk.

Ezeknek az elvárásoknak a purhab szigetelés minden téren tökéletesen megfelel. Ez a fajta utólagos hő- és vízszigetelés olcsón és egyszerűen alkalmazható, lehet szó lemezről, paláról vagy esetleg beton szerkezetről. A zárt cellás szórt poliuretán hab tökéletes tapadása miatt egyaránt megfelel bármely anyag szigetelésére. Legtöbb esetben az épületek belső oldalát érdemes szigetelni, mivel külső szigetelés esetén UV védelemmel kell ellátni a habot, mert az UV károsíthatja a hab szerkezetét.

A zárt cellás purhab használatával egy olyan utólagos hő- és vízszigetelés alakítható ki, amely minden elvárásnak megfelel úgy, hogy a szerkezet átalakítására nincs semmi szükség. A purhab például egy vastagabb, fűthető 5cm-es szigetelésnél csupán 3 kg/nm terhelést jelent a szerkezetre nézve.

Felhasznált anyag tulajdonságai

habsűrűség 35kg/m3
nyomószilárdság 150K.Pa
hővezetési együttható 0.023W/mK
tűzvédelmi besorolás B2-es ÖNKIOLTÓ

Érdeklik a raktárszigetelés árak?

Kérje árajánlatunkat kötelezettség nélkül.

A munka jellege:

Szigetelendő felület:
m2
Tervezett időpont:


Ajánlatot kérek

Ossza meg másokkal