• |
  • |
Kérjen díjmentes felmérést és árajánlatot!
+36 70 423 0662 / info@purmester.hu
Díjmentes árajánlat
Családi házak szigetelése az otthonfelújítási támogatás igénybevételével!
Főoldal / Szolgáltatásaink / Palatető szigetelés

Palatető szigetelés

Ha hullámpala szigetelésére van szüksége gyorsan és magas minőségben, bízza ránk magát. Dőljön hátra, míg elvégezzük a munkát és élvezze az előnyöket:

A palatető felújítása, javítása jelentősen növelheti annak élettartamát!

Hullámpala és palatető hő- és vízszigetelés technológiája:

Hullámpalánál gondot okozhat a régi, elöregedett, repedezett, eltört palák cseréje, mivel ez rendkívül nehéz feladat, elszállításuk költséges. Így beázások jöhetnek létre. Erre nyújt tökéletes megoldást a zárt cellás poliuretán hab, mivel nem kell eltávolítani a régi palatetőt, hanem közvetlenül felhordható a szigetelendő felületre, amely kiiktat mindenféle problémát, mint például a rögzítési pontok, apró repedések, rések.

A habszigeteléssel megszűnik mindenféle beázás, valamint megszűnnek a dilatációs hőmozgások és a belső hőmérsékletingadozás is minimálisra csökken. Megszünteti a páralecsapódást. Nem utolsósorban az épület stabilitását is nagymértékben megerősíti, konzerválja azt. Minimális súlyának köszönhetően nem terheli a tetőszerkezetet.

Legtöbb esetben az optimális vízszigetelés eléréséhez 3 cm vastagságú szórt poliuretán hab elegendő, ha a hőszigetelés a fő szempont, természetesen egy vastagabb réteg kialakítása szükséges, amit 35 kg/m3-es szórt poliuretán habbal végzünk, melynek súlya 3 cm vastagságnál 1.8 kg/nm.

Felhasznált anyag tulajdonságai:

habsűrűség 35 kg/m3
nyomószilárdság 150 kPa
hővezetési együttható 0.023 W/mK
tűzvédelmi besorolás B2-es ÖNKIOLTÓ

Érdeklik a palatető szigetelés árak?

Kérje árajánlatunkat kötelezettség nélkül.

A munka jellege:

Szigetelendő felület:
m2
Tervezett időpont:


Ajánlatot kérek

Ossza meg másokkal